Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرداری تهران به شهروندان در باره فروش برخی از سگ های ولگرد تحت عنوان «سگ نژاددار» از سوی افراد فرصت طلب و «حامی نمای» حقوق حیوانات در پایتخت هشدار داد.

به گزارش ایمنا، «حمیدرضا تحصیلی»، مدیرعامل شرکت ساماندهی مشاغل و صنایع شهر تهران در حاشیه دومین مرحله از رهاسازی سگ های بلاصاحب در مرکز آرادکوه (محل قرنطینه) اظهار کرد: برخی از حامی نماها یا افراد متقلب و فرصت طلب، نسبت به فروش توله سگ ها تحت عنوان سگ نژاددار اقدام می کنند و شهروندانی که این سگ ها را خریداری کرده، پس از مدتی متوجه می شوند که آنها واقعا نژاددار نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بسیاری از خریداران پس از آگاهی از موضوع، نسبت به رهاسازی سگ ها در سطح شهر اقدام می کنند که این امر شهرداری تهران را با مشکلات جدی روبرو کرده است.

به گفته تحصیلی، در حال حاضر امکان واگذاری سرپرستی سگ های سالم به شهروندان تهرانی فراهم شده است و شهروندان علاقه مند می توانند با اطمینان، سرپرستی آنها را بر عهده بگیرند.

وی افزود: در میان این سگ ها نژادهای خوبی وجود دارد که می توان به عنوان سگ نگهبان از آن ها استفاده کرد.

مدیرعامل شرکت ساماندهی مشاغل و صنایع شهر تهران گفت: همچنین سایتی توسط حامیان حیوانات در حال آماده سازی است تا از این پس سگ های نژاددار در این مکان توسط سازمان های مردم نهاد معرفی و به صورت رایگان واگذار شوند.

وی یادآور شد: ما معتقدیم این حیوان همانند سایر کشورها یا باید دارای سرپرست باشد و یا در محیط طبیعی خود زندگی کند چراکه محلات تهران جای نگهداری یا غذارسانی به این حیوانات نیست.

تحصیلی خاطرنشان کرد: سگ های بدون صاحب پس از شناسایی و جمع آوری از سوی شهرداری به مرکز قرنطینه آرادکوه منتقل می شوند و در آنجا توسط پزشکان پالایش، واکسیناسیون و در نهایت عقیم و پلاک گذاری می شوند.

مدیرعامل شرکت ساماندهی مشاغل و صنایع شهر تهران با بیان اینکه در میان سگ های موجود در آرادکوه سگ هایی از نژاد سرابی دیده شده است، گفت: در حال حاضر نیروی انتظامی خواسته است سه قلاده سگ‌ در اختیار این نیرو قرار دهیم و به زودی این کار انجام خواهد شد.

بحرانی که سگ ها ایجاد می کنند

این مقام مسئول در شهرداری تهران تصریح کرد: بحث سگ های بدون صاحب تهران در حال تبدیل شدن به یک بحران است.

تحصیلی افزود: به همین دلیل، به دستور شهردار تهران طرح ضربتی به منظور جمع آوری سگ های بلاصاحب آغاز شده است.

وی خاطرنشان کرد: برخی از حامی نماها برای اینکه شهرداری نتواند سگ های بدون صاحب را جمع آوری کند نسبت به نصب تگ های تقلبی روی سگ ها اقدام می کنند که این امر سبب گمراهی ماموران شهرداری و شهروندان می شود.

مدیر عامل شرکت ساماندهی مشاغل و صنایع شهر تهران در این زمینه بر لزوم تعیین مناطقی برای رهاسازی سگ ها در خارج از پایتخت تاکید کرد و در این زمینه خواستار کمک حامیان حیوانات شد.

وی با بیان اینکه شهروندان از حضور سگ های بدون صاحب در سطح شهر ناراضی هستند، تصریح کرد: تاکنون وجود دو قلاده سگ هار به شهرداری تهران گزارش شده است، در حالی که پرونده تعدادی گزش از سوی سگ های بلاصاحب نیز در مراجع قضایی در حال پیگیری است.

منبع: ایرنا

کد خبر 404290

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرداري تهران تهران کلانشهر شهر سگ ولگرد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۷۸۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری قم در مسیر تغییر ریل / کیفی‌سازی فضای شهری در اولویت قرار گرفت

شهردار قم گفت: با توجه به شکل‌گیری بسیاری از زیرساخت‌های ضروری شهر قم، شهرداری در حال تغییر ریل از اقدامات سخت‌افزاری به رویکرد نرم‌افزاری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، سیدمرتضی سقائیان نژاد امروز_ چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت _ در جلسه شورای مدیران شهرداری قم که در سالن رضوان شهرداری مرکز برگزار شد، اظهار کرد: پیشرفت پروژه‌های حوزه شهر هوشمند و اقداماتی از این دست برای شهرداری قم نویددهنده است.

وی افزود: این اقدامات نشان می‌دهد شهرداری قم از چالش بزرگ تکمیل زیرساخت‌های ضروری شهر در حال رهایی و پرداختن به امور نرم‌افزاری همچون شهر هوشمند، تکریم شهروندان و معماری اسلامی است.

شهردار قم با اشاره به اینکه در وهله نخست باید زیرساخت‌های اصلی شهر قم فراهم می‌شد تا می‌توانستیم سراغ پروژه‌ها و اقدامات نرم افزاری برویم، خاطرنشان کرد: با عبور از بعضی پروژه‌های سخت، به شرایطی رسیده‌ایم که می‌توانیم به مسائلی همچون رضایتمندی شهروندان، آسیب‌های اجتماعی، ساماندهی مشاغل، معماری اسلامی، پایش تصویری و سیما و منظر شهر، رسیدگی بهتری داشته باشیم.

سقائیان‌نژاد با اشاره به اینکه رویکرد کنونی شهرداری قم کیفی‌سازی فضای شهری است، اضافه کرد: مسائلی همچون معماری و شهرسازی اسلامی، سیما و منظر شهر، الکترونیکی‌سازی امور شهرداری و حذف پرونده‌های فیزیکی از اولویت‌های جدی این روزهای شهرداری قم است.

قرارگاه ساماندهی چهار راه بازار قم تشکیل می‌شود

وی با اشاره ضرورت تملک برای احداث پارکینگ موتورسیکلت در هسته مرکزی شهر، تاکید کرد: در تصمیمات ترافیکی باید به نحوی عمل کنیم که مردم با ما همراهی کنند و اگر تصمیمی از سوی مردم استقبال نشد، باید آسیب‌شناسی شود.

شهردار قم با اشاره به ضرورت تعیین تکلیف فضاهای مرده شهری به ویژه در هسته مرکزی شهر، گفت: اگر در این موارد نیاز به تملک است، باید با محوریت مناطق باید انجام شود.

سقائیان‌نژاد با اشاره به ضرورت ساماندهی وضعیت چهارراه بازار، افزود: در این زمینه قرارگاهی تشکیل و امور به صورت جدی پیگیری می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تکریم شهروندان مسئله‌ای بسیار اساسی است، اظهار کرد: اگر امروز شهرداری قم به ۱۰۹ درصد درآمدهای خود رسیده که به دلیل همراهی شهروندان است و ما نیز باید به وظیفه خود در قبال مردم قم عمل کنیم.

کد خبر 751728

دیگر خبرها

  • هشدار قضائی درباره کلاهبرداری از طریق تبلیغ وامهای کم‌بهره
  • ‌برپایی تورهای شهروندی عمران و پیشرفت در شیراز
  • شهرداری قم در مسیر تغییر ریل / کیفی‌سازی فضای شهری در اولویت قرار گرفت
  • شورا و شهرداری در کنار هم در ارائه خدمت به شهروندان
  • سیاستگذار در تله خودساخته
  • اتلاف روزانه ۱۰ تا ۱۵ قلاده سگ ولگرد در زاهدان
  • ساز و کار خرید اموال متروکه از سازمان اموال تملیکی چیست؟
  • مشارکت بین‌نهادی، پیش‌نیاز مشارکت مردمی
  • اجرای سومین مرحله طرح «محله من محله زندگی» در رحیم‌آباد
  • تماس ۱۵۰۰ شهروند سنندجی با سامانه ۱۳۷ شهرداری