Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- سخنگوی دولت ژاپن روز چهارشنبه گفت، به‌دلیل ادامه شیوع ویروس کرونا، این کشور در آستانه اعلام وضعیت اضطراری گرفته است و قوانین مربوط به محدودیت رفت‌وآمد یک ماه دیگر تمدید می‌شوند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری آریا، آخرین اخبار از ادامه روند صعودی شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان و در قاره آسیا حکایت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این در حالی است که در چین، مرکز شیوع ویروس کرونا، هر 36 مورد ابتلای جدید به این بیماری منشأ خارجی داشته‌اند که نسبت به روز گذشته 12 مورد کاهش یافته است. همچنین در یک روز گذشته 7 نفر دیگر در این کشور قربانی ویروس کرونا شده‌اند.
در کره جنوبی نیز با افزایش 101 موردی موارد ابتلا به ویروس کرونا، شمار کلی مبتلایان به 9887 نفر رسید. تعداد قربانیان این بیماری نیز با 3 مورد افزایش به 165 نفر رسیده است.
وزارت بهداشت فیلیپین روز چهارشنبه اعلام کرد با ابتلای 227 نفر دیگر به ویروس کرونا در این کشور، شمار کلی مبتلایان به 2311 نفر رسید. همچنین از روز گذشته 8 نفر دیگر در اثر ابتلا به این ویروس جان باخته‌اند.
مرکز مدیریت کووید-19 در تایلند نیز اعلام کرد طی یک روز گذشته 120 نفر به شمار مبتلایان به ویروس کرونا افزوده شده و 2 نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند. تا کنون 1771 نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده و 12 نفر نیز جان باخته‌اند.
در اندونزی نیز با ابتلای 149 فرد دیگر به ویروس کرونا، شمار کلی مبتلایان به 1677 نفر رسید. همچنین با فوت 21 نفر دیگر در اثر این بیماری، تعداد قربانیان به 157 مورد افزایش یافت.
همچنین در هند طی یک روز گذشته، شمار مبتلایان با 193 مورد افزایش به 1590 نفر و شمار قربانیان با 10 مورد افزایش به 45 نفر رسید.

شناسایی 66 مورد جدید مبتلا به کرونا در توکیو در 24 ساعت گذشته
خبرگزاری کیودو روز چهارشنبه اعلام کرد با شناسایی 66 مورد جدید مبتلا به ویروس کرونا در توکیو در شبانه روز گذشته، شمار مبتلایان به کرونا در این شهر به 587 نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری ایتارتاس، تعداد مبتلایان به کرونا در ژاپن به 3000 نفر نزدیک شده است.
انتظار می‌رود دولت ژاپن امروز چهاشنبه درباره تمدید تعطیلات مدارس به دلیل شیوع کرونا تصمیم گیری کند. گمان می‌رفت مدارس ژاپن از اوائل آوریل کار خود را شروع کنند. 57 نفر از مبتلایان به کرونا در ژاپن تاکنون فوت کرده اند.

چین آمار رسمی ناقلان خاموش کرونا را منتشر می‌کند
کمیسیون بهداشت چین در بیانیه‌ای اعلام کرد که از روز چهارشنبه آمار رسمی ناقلان خاموش ویروس کرونا را در فهرست داده‌های ملی منتشر می‌کند.
چین تاکنون آمار رسمی از این افراد منتشر نمی‌کرد و کمیسیون مذکور فقط نام کسانی را که آزمایش کرونا آن‌ها مثبت اعلام شده بود، در این فهرست آماری قرار می‌داد همین مساله باعث نگرانی عمومی در سطح کشور شده بود و بسیاری از مردم از طریق شبکه‌های اجتماعی این موضوع را مورد بحث قرار داده و از این بابت از دولت انتقاد کرده بودند.
کمیسیون بهداشت ملی چین می‌افزاید که تا پیش از این خدمه درمانی آمار مربوط به این افراد را که ناقلان خاموش کرونا و بدون علایم هستند از طریق یک سامانه ویژه ارتباطی به اطلاع دولت می‌رساندند اما این هفته نشستی به ریاست «لی که چیانگ» نخست وزیر چین برگزار شد و او در جریان آن تاکید کرد که آمار مربوط به ناقلان خاموش کرونا باید در کنار دیگر افرادی که آزمایش آن‌ها مثبت بوده است، اعلام شود.
برخی از گزارش‌های رسانه‌ای حاکی است که شمار کسانی که علایمی از خود بروز نداده‌اند و در واقع ناقل کرونا به شکل خاموش هستند ممکن است نزدیک به یک سوم از کل مبتلایان باشد.
در پایان ماه فوریه اعلام شد که 43 هزار نفر در چین ناقلان خاموش کرونا هستند که علایمی از خود بروز نداده‌اند و تعداد آن‌ها در آمارهای رسمی کمیسیون بهداشت این کشور اعلام نشده است.
«چانگ جلیه» از مسئولان ارشد مرکز پیشگیری و کنترل بیماری چین در مصاحبه‌ای با خبرنگاران گفت: از اولین روز آوریل (13 فروردین 1398) آمار این افراد در کنار مبتلایان دیگر به همراه جزییات مرتبط با آن‌ها و نحوه برخورد با این افراد و روند درمانی آن‌ها منتشر خواهد شد.
از این به بعد تمامی افرادی که ناقلان خاموش بیماری محسوب می‌شوند و افرادی که با آن‌ها در ارتباط نزدیک بوده‌اند برای 14 روز قرنطینه خواهند شد تا از شیوع خوشه‌ای بیماری در کشور جلوگیری شود.

آغاز آزمایش واکسن کرونا از هفته گذشته در چین
سرکنسول چین در استانبول از آغاز آزمایش واکسن کرونا بر روی بیماران از هفته گذشته در کشورش خبر داد.
چو وی در گفتگو با شبکۀ خبری "سی ان ان ترک" گفت: این واکسن یکی از دارو‌هایی است که بسیار سریع ساخته شده است و هم اکنون دوره آزمایشی را سپری می‌کند و احتمالا تا 5 الی 6 ماه دیگر آماده استفاده گسترده خواهد شد.
وی گفت پس از آغاز شیوع ویروس کرونا و آزمایش‌های انجام شده متوجه شدیم 2 دارو از میان 70 داروی موجود، بر این ویروس تاثیرگذاری دارند. اولی کلروکویین فسفات که داروی مالاریا و دیگری فاویرپیرویر بود که به سازمان بهداشت جهانی توصیه کردیم. البته این داروی ضد ویروس در سال 2014 در ژاپن ساخته شده و در آن زمان اپیدمی وجود نداشت. یعنی این یک داروی جلوگیری از اپیدمی نیست. باید آنرا بصورتی که بتوان از آن در سطحی وسیع به عنوان واکسن استفاده کرد توسعه داد.
وی در پایان درباره میزان توجه مردم استانبول نسبت به رعایت تدابیر لازم برای پیشگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا گفت: من هنوز تعداد زیادی از مردم را می‌بینم که در خیابان‌ها تردد می‌کنند.
 
بازگشایی بازارهای فروش خفاش و سگ در چین!
کندتر شدن روند همه گیری کرونا در چین و کاهش تعدا مبتلایان، باعث عادی شدن شرایط و بازگشایی مجدد بازارهای فروش خفاش و سگ در این کشور شد!
با عادی شدن شرایط در شهرهای چین و پایان یافتن قرنطینه، این کشور به بازارهای فروش خفاش و سگ اجازه فعالیت و بازگشایی مجدد داد داد!
پایگاه خبری "مترو" نوشت، با برداشتن محدودیت‌ها در این کشور هزاران نفر از خریداران با مراجعه به بازارچه‌های فروش خفاش و سگ شهر "گیلین"، بازگشت به حالت عادی را نشان دادند.
بسیاری از حیوانات مانند خرگوش، گربه و اردک در بازارچه‌های این کشور سر بریده می‌شوند و حیواناتی مانند سگ و خفاش در قفس قرار دارند تا به عنوان غذا فروخته شوند!
در یکی دیگر از بازارچه‌های جنوبی شهر "دونگوان" یک فروشنده با بیلبورد تبلیغی به فروش خفاش‌ پرداخته است.
جالب است که این فاجعه عالمگیر ظاهرا هیچ تاثیری بر رفتار چینی‌ها با حیوانات و فرهنگ تغذیه آنها نداشته است.

سئول نشست بین المللی آب و هوا را به تعویق انداخت
کره جنوبی روز سه شنبه اعلام کرد با توجه به شیوع کووید-19 تصمیم گرفته است، دومین نشست «مشارکت برای رشد سبز و اهداف جهانی 2030» (P4G) را سال آینده برگزار کند.
این نشست بین المللی که موضوع اصلی آن تغییرات آب و هوایی، پیامد‌ها و راه‌های مقابله با آن است، قرار بود ژوئن امسال در سئول پایتخت کره جنوبی برگزار شود.
طبق بیانیه ریاست جمهوری کره جنوبی، هیئت وزیران کره جنوبی روز چهارشنبه در نشستی که به ریاست مون جائه-این رئیس جمهور این کشور برگزار شده بود، تصمیم گرفت برگزاری این نشست بین المللی را به سال آینده موکول کند.
در بیانیه کاخ ریاست جمهوری کره جنوبی به نقل از کانگ مین-سئوک آمده است: ما در روز‌های گذشته رایزنی‌های مقدماتی را با کشور‌های اصلی که در این نشست شرکت می‌کنند، انجام دادیم. دولت کره جنوبی با توجه به وضع کووید-19 و تحولات مرتبط با آن درباره تاریخ دقیق این نشست تصمیم گیری خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری یونهاپ از سئول، طرح «مشارکت برای رشد سبز و اهداف جهانی 2030» (P4G) ابتکار مشترک بخش دولتی و خصوصی با هدف مقابله با تغییرات آب و هوایی و دیگر چالش‌های فراروی توسعه پایدار در جهان است.
یازده کشور در اجرای این ابتکار با یکدیگر همکاری می‌کنند: بنگلادش، شیلی، کلمبیا، دانمارک، اتیوپی، اندونزی، کنیا، مکزیک، هلند، آفریقای جنوبی و ویتنام.
مون جائه-این در نشست افتتاحیه این مشارکت بین المللی که اکتبر سال 2018 در کپنهاگ پایتخت دانمارک برگزار شد، شرکت کرد.
رئیس جمهور کره جنوبی سال گذشته در سخنرانی خود در نشست آب و هوایی سازمان ملل متحد اعلام کرد سئول میزبان دومین نشست P4G خواهد بود.

نامگذاری قرنطینه و کرونا روی دو نوزاد در هند
دو نوزاد متولد شده در هند به نام های قرنطینه و کرونا نامگذاری شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از دهلی نو، والدین یک نوزاد پسر در ایالت اوتارپرادش نام فرزند خود را قرنطینه نهادند. والدین این پسر دلیل این نامگذاری را ترجیح دادن منافع ملی بر منفعت شخصی اعلام کردند. هفته پیش نیز در یک ایالت دیگر هند نام دختر تازه به دنیا آمده کرونا گذاشته شد .
 
142 مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در مالزی
رویترز در خبری فوری اعلام کرد مقامات مالزی از ابتلای 142 مورد جدید به ویروس کرونا خبر دادند. به گزارش رویترز در مجموع تاکنون 2908 نفر در مالزی به بیماری کوید 19 مبتلا شدند که دو نفر از آن‌ها جان خود را از دست داده اند.

اندونزی / مرگ دختر 11 ساله بر اثر ابتلا به ویروس کرونا
مقامات رسمی در اندونزی روز چهارشنبه ضمن اشاره به افزایش تقریبا سه برابری تلفات ناشی از ابتلا به کرونا در این کشور نسبت به هفته گذشته، اعلام کردند دختر 11 ساله اندونزیایی جوان‌ترین قربانی ویروس کرونا در این کشور است.
این دختر که از تب دنگی (استخوان شکن) رنج می‌برد، 19 مارس در ساحل جاوا در بیمارستان پذیرش شد.
او تب داشت و به دلیل مشکلات تنفسی، یک روز بعد جان باخت. جواب آزمایش‌های او نشان داد وی به کووید 19 مبتلا شده بود.
اندونزی روز چهارشنبه اعلام کرد تعداد تلفات ناشی از ابتلا به کرونا در این کشور به 157 نفر رسیده است که در بین آن‌ها 11 پزشک هم دیده می‌شود. این تعداد هفته گذشته 58 نفر بود. تعداد مبتلایان به کرونا در اندونزی نیز تقریبا بیش از دو برابر افزایش یافته و به 1677 نفر رسیده است. اما با توجه به آمار پایین آزمایش در اندونزی، کارشناسان نگرانند آمار واقعی مبتلایان به کرونا در این کشور با بیش از 260 میلیون نفر جمعیت، بسیار بالاتر از این رقم باشد.

لبنان / افزایش شمار مبتلایان به 479 تن
شبکه تلویزیونی الحدث گزارش داد: با شناسایی 16 مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا در لبنان، شمار مبتلایان به 479 تن افزایش یافت.
وزارت بهداشت لبنان شمار مبتلایان به ویروس کرونا را 479 نفر اعلام کرد.
این وزارتخانه علام کرد: آزمایش کرونا 16 نفر در 24 ساعت گذشته مثبت شده است و تاکنون 479 نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند. در اطلاعیه وزارت بهداشت لنبان آمده است: 37 نفر از مبتلایان به این ویروس، بهبود یافتند و 12 نفر هم جان باختند.

سیر صعودی آمار مبتلایان به کرونا در افغانستان
وزارت بهداشت ودرمان افغانستان شمار افراد آلوده به ویروس کرونا را 196 نفر اعلام کرد.  شمار بهبود یافتگان را پنج نفر و تعداد افراد جان باخته براثر این بیماری را چهار نفر اعلام کرده است.
براساس اعلام وزارت بهداشت و درمان افغانستان، وضعیت این بیماری تا دو هفته آینده وخیم‌تر خواهد شد.
همزمان با گسترش ویروس کرونا در افغانستان، دولت این کشور اعلام کرد: در بودجه سال جاری تجدید نظر خواهد شد.
سازمان دیدبان حقوق بشر نیز از دولت افغانستان و طالبان خواسته است با سازمان‌های بین المللی برای مبارزه با کرونا در این کشور همکاری کنند.

شمار مبتلایان به کرونا در پاکستان از 2000 نفر فراتر رفت
بر اساس آمار اعلام شده از سوی مقامات پاکستان، تا صبح امروز تعداد مورد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور از مرز 2000 نفر گذشت.
بر اساس آمار اعلام شده از سوی مقامات پاکستان، تا صبح امروز تعداد مورد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور از مرز 2000 نفر گذشت.
در حال حاضر 26 نفر بر اثر ابتلا به این ویروس در پاکستان جان خود را از دست داده‌اند.
بر اساس آمار ایالتی و منطقه‌ی، سند دارای 679 مورد، پنجاب 708 ، خیبر پختونخوا 253 ، بلوچستان 158 ، اسلام آباد 58 ، گیلگیت-بلتستان 178 و جامو و کشمیر 6 مورد فرد مبتلا به این بیماری گزارش شده است.

پاکستان آن قدر که تصور می‌شود در معرض کرونا نیست
وزیر امور خارجه پاکستان گفت: با وجود عبور شمار مبتلایان به کرونا در این کشور از 2 هزار نفر، اما پاکستان چندان در معرض خطر نیست.
«شاه‌محمود قریشی» وزیر امور خارجه پاکستان گفت: با وجود عبور شمار مبتلایان به کرونا در این کشور از 2 هزار نفر، اما پاکستان چندان در معرض خطر نیست.
وی افزود: هر کشور باید با توجه به شرایط خود، استراتژی لازم را تدوین و اجرا کند. اوضاع در ایالات متحده و اروپا از پاکستان بدتر است.
این در حالی است که در این کشور 2046 مورد ابتلا به ویروس کرونا و 26 مورد فوت گزارش شده است.
قریشی گفت: برای نجات جان مردم، فاصله‌گذاری اجتماعی برای مهار شیوع ویروس، یک اقدام ضروری بود.
وزیر خارجه پاکستان در پاسخ به سؤالی درباره ظرفیت و زیرساخت‌های تست کرونا نیز گفت: برای افزایش ظرفیت تست افراد تلاش می کنیم.

«کرونا» محور نشست فوق‌العاده سران اتحادیه اوراسیا
رئیس جمهور بلاروس پیشنهاد برگزاری نشست فوق العاده سران اتحادیه اقتصادی اوراسیا برای بررسی چالش‌های اقتصادی را مطرح کرد.
«الکساندر لوکاشنکو» رئیس جمهور بلاروس پیشنهاد برگزاری نشست فوق العاده سران کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا را مطرح کرد.
این پیشنهاد در گفت‌وگوی لوکاشنکو با «نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان مطرح شد. در قالب این نشست باید موضوع جلوگیری از تأثیرات منفی گسترش ویروس «کرونا» بر اقتصاد کشورهای عضو اتحادیه بررسی شود.
نخست وزیر ارمنستان از ایده لوکاشنکو حمایت کرد.
احتمالا نشست فوق العاده سران اتحادیه برای کاهش تماس‌ها بین مقامات دولتی در فضای مجازی برگزار می‌شود.
با توجه به اینکه بلاروس امسال ریاست اتحادیه اورسیا را برعهده دارد لوکاشنکو به «میخائیل میاسنیکاویچ» دستور بسترسازی جهت برگزاری نشست مذکور را داد.

سوء‌استفاده رژیم سعودی از کرونا برای بازداشت فعالان
عربستان سعودی، در حالی‌که ویروس همه‌گیر کرونا بیشتر کشورهای جهان را درنوردیده، شمار دیگری از فعالان سیاسی و اجتماعی را به جرم بیان دیدگاه‌های‌شان در شبکه‌های اجتماعی بازداشت کرده است.
به گزارش العالم، حساب کاربری "معتقلی الرأی" (بازداشت‌شدگان آزادی بیان در عربستان سعودی) در توییتر، اعلام کرد که مقام‌های سعودی با سوء‌استفاده از مشغول شدن جامعه جهانی به بحران شیوع کرونا، موج جدید بازداشت فعالان در این کشور را آغاز کرده‌اند.
حساب کاربری "معتقلی الرأی" تصریح کرد، مقام‌های سعودی طی روز دوشنبه "منصور الرقیبه" فعال برجسته را به دلیل بیان دیدگاه‌هایش در توییتر بازداشت کرده‌اند.
این حساب کاربری همچنین از بازداشت فعالان رسانه‌ای آن هم در زمان شیوع کرونا انتقاد کرده و خواستار "پایان دادن به این طنز حقوق‌ بشری و نیز آزادی فوری تمامی زندانیان آزادی بیان" شده است.
روز دوشنبه نیز رسانه‌ها گزارش دادند "عبدالله المدیمیغ" جانشین امیر منطقه جازان به دلیل منتشر شدن مجدد توئیت‌های قدیمی که در حساب توئیتر او در سال 2013 ظاهر شده بود و توهین به عربستان قلمداد می‌شد، برکنار شد.
این موج جدید بازداشت فعالان در عربستان سعودی در حالی انجام می‌شود که سازمان‌های بین‌المللی و حقوق بشری در سراسر جهان با ابراز نگرانی از شیوع ویروس کرونا در بین بازداشت‌‌شدگان سیاسی خواستار آزادی آنها و کسانی که هنوز محاکمه آنها با هر اتهامی تمام نشده است، شده‌اند.

تعداد مبتلایان به کرونا در فلسطین اشغالی به 5591 نفر رسید
تعداد مبتلایان به کرونا در فلسطین اشغالی به 5591 نفر رسیده که وضعیت 97 نفر از آنها وخیم است.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی، تعداد مبتلایان به بیماری کرونا در سرزمین‌های اشغالی به 5591 فرد رسیده است.
بر اساس این اعلام، 97 نفر از این افراد در وضعیت خطرناکی قرار دارند.
بر اساس گزارش‌ها تاکنون 20 نفر در فلسطین اشغالی در اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

افزایش مبتلایان به کرونا به 359 نفر در جمهوری آذربایجان
با ابتلای 61 نفر دیگر به ویروس کرونا در جمهوری آذربایجان مجموع مبتلایان به این ویروس در این کشور به 359 نفر رسید.
قرارگاه ویژه مبارزه با کرونا اعلام کرد: از این تعداد مبتلا 328 نفر در مراکز درمانی بستری شده اند 5 نفر جان باخته و 26 نفر هم بهبود یافته اند.
از مجموع 328 مبتلای بستری هم حال 7 نفر وخیم، 17 نفر نسبتا وخیم و حال عمومی بقیه رضایت بخش گزارش شده است.
براساس این گزارش هم اکنون 4518 نفر در مناطق مختلف جمهوری آذربایجان در قرنطینه هستند و نزدیک به 35 هزار تست کرونا برای تشخیص وضعیت افراد قرنطینه شده و مراجعه کنندگان انجام شده است.

دانشمند چینی: استفاده نکردن از ماسک اشتباه بزرگی است
روزنامه لوموند در گفتگو با جرج گائو، مدیر کل مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های چین اعلام کرد استفاده نکردن از ماسک اشتباه بزرگی است.
به نوشته این روزنامه، دانشمندان چینی که در خط مقدم مبارزه با اپیدمی ویروس کرونا 2019 در کشورشان هستند، چندان در دسترس رسانه‌های خارجی نیستند. شناخت اپیدمی و مقابله با آن وظیفه بزرگی است و پاسخ دادن به سوالات رسانه‌ها به ویژه رسانه‌های خارج از چین در اولویت قرار ندارد. گفتگو با جرج گائو هم پس از دو ماه تلاش امکان پذیر شد.
جرج گائو رئیس اداره‌ای با 2 هزار کارمند و خود پژوهشگری بسیار فعال است.
تیم تحقیقاتی وی نخستین تیمی بود که در ماه ژانویه از ویروس SARS-CoV-2 یا کرونا ویروس 2 نام برد که عامل بیماری است که کووید 19 نامیده شد. وی نویسنده دو تحقیقی است که در مجله پزشکی نیو انگلند منتشر شد. در این تحقیقات برای نخستین بار جزئیات جنبه‌های اپدمیولوژیکی و بالینی عفونت مطرح شده است. وی همچنین سه مقاله در مورد کووید 19 در مجله پزشکی لانست انگلیس منتشر کرد.
وی در پاسخ به این سوال که سایر کشور‌ها در مورد مدیریت کووید 19 چه درسی می‌توانند از چین بگیرند گفت: فاصله گذاری اجتماعی راهبرد اساسی در کنترل همه بیماری‌های عفونی و به ویژه عفونت‌های تنفسی است. ما ابتدا راهکار غیر دارویی را به کار گرفتیم، زیرا در شرایطی هستیم که به هیچ دارو یا واکسنی دسترسی نداریم. پس از آن باید همه بیماران را جداسازی کرد. در وهله سوم باید کسانی را که با آن‌ها در ارتباط بودند، قرنطینه کرد. ما زمان زیادی صرف شناسایی این افراد کردیم. پس از همه تجمعات باید ممنوع شود و جابجایی محدود شوند.
قرنطینه از 23 ژانویه در ووهان آغاز شد و سپس به شهر‌های همسایه در استان هوبئی کشیده شد. دیگر استان‌های چین تدابیری اتخاذ کردند که کمتر سختگیرانه بود. اما هماهنگی‌ها چطور صورت گرفت و نقش ناظران محلات که در واقع بر اجرای محلی قرنطینه نظارت می‌کردند، چه بود؟ مهمترین مسئله این است که این اقدامات درک شود و در مورد آن اجماع وجود داشته باشد. به این منظور باید اراده سیاسی قدرتمند هم در عرصه محلی و هم ملی وجود داشته باشد. ناظران و هماهنگ کنندگان باید ارتباط نزدیکی با مردم داشته باشند. کنترل کنندگان باید هویت افرادی را که با بیماران در تماس هستند و همچنین موارد احتمالی آلودگی را شناسایی کنند. کنترل کنندگان باید هوشیار باشند، زیرا نقش حیاتی دارند.
جرج گائو در مورد اشتباهاتی که دیگر کشور‌ها هم اکنون مرتکب می‌شوند، گفت به نظر من اشتباه بزرگ آمریکا و اروپا این است که مردم ماسک نمی‌زنند. این ویروس از طریق ذرات تنفسی از شخصی به شخصی دیگر منتقل می‌شود. این ذرات نقش بسیار مهمی ایفا می‌کنند و از همین ماسک اهمیت دارد. یک صحبت کردن ساده هم می‌تواند ویروس را منتقل کند. برخی افراد هیچ علائم بیماری ندارند. با ماسک می‌توان جلوی قطرات تنفسی را که حامل ویروس را گرفت و مانع از آلوده شدن دیگران شد.
یکی دیگر از تدابیر که چین به شدت آن را اجرا کرد، استفاده از تب سنج در ورودی همه مراکز تجاری، ساختمان‌ها و ایستگاه‌های حمل و نقل عمومی بود. در واقع هر جایی که شما در چین می‌رفتید، در آن تب سنج وجود داشت. تب سنجی سراسری موجب شناسایی افرادی شد که تب داشتند و اجازه ورود به آن‌ها داده نمی‌شود. ماندگاری ویروس در محیط مسئله‌ای کلیدی است که هنوز پاسخی برای آن وجود ندارد. نتایج به دست آمده در آمریکا و مطالعات چین نشان می‌دهد که از بین بردن ویروس از روی برخی سطوح بسیار دشوار است. این ویروس می‌تواند در برخی محیط‌ها ادامه حیات دهد. در این زمینه ما همچنان در انتظار پاسخ‌های علمی هستیم.
وی در ادامه گفت افراد آلوده به ویروس باید جدا سازی شوند. کووید 19 به شرطی مهار می‌شود که منبع عفونت از بین برود. به همین دلیل ما بیمارستان‌های صحرایی تاسیس کردیم و سالن‌های ورزشی را به بیمارستان تبدیل کردیم.
گائو در مورد «ویروس چینی» که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به آن اشاره می‌کند، گفت این واقعا ایده بدی است. این ویروس از سیاره زمین است. این ویروس دشمن یک فرد خاص یا یک کشور نیست. این ویروس دشمن همه ماست.


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کرونا آسیا تعداد مبتلایان به کرونا شمار مبتلایان به کرونا جان خود را از دست داده اند مبتلایان به کرونا بازارهای فروش خفاش و سگ ویروس کرونا در این کشور ابتلا به ویروس کرونا نشست فوق العاده سران کرونا در این کشور کرونا در این کشور ناقلان خاموش کرونا فروش خفاش و سگ ویروس کرونا شیوع ویروس کرونا بازداشت فعالان روز چهارشنبه وزارت بهداشت اثر ابتلا تعداد مبتلا مورد افزایش هفته گذشته مورد ابتلا رئیس جمهور بین المللی روز گذشته کره جنوبی نفر رسیده جان باخته مورد جدید اعلام شد نفر دیگر رسانه ها خواهد شد نفر رسید شده اند کووید 19 بر اساس یک روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۶۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«نه» پاکستان به امرو نهی آمریکا درباره ایران

به گزارش همشهری‌آنلاین، "اسحاق دار" معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان، روز سه‌شنبه با نادیده گرفتن هشدارهای آمریکا درباره روابط تجاری با ایران، به ویژه در زمینه پروژه مشترک خط لوله انتقال گاز میان دو کشور گفت که نمی‌توان به پاکستان امر و نهی کرد و این کشور در تصمیم‌گیری‌هایش، تنها منافع خود را در نظر می‌گیرد.

روزنامه پاکستانی دان در این باره گزارش داد: دار در یک نشست خبری در اسلام‌آباد در پاسخ به سوالی درباره این پروژه گفت که "ما باید مراقب منافع خود بوده و تعهدات خود را در نظر داشته باشیم و دولت باید با در نظر داشتن منافع پاکستان درباره کاری که می‌خواهیم انجام بدهیم، زمان و چگونگی آن تصمیم‌گیری کند، فارغ از این که آمریکا و دیگر کشورها چه می‌گویند.

او افزود: نمی‌توان به ما امر و نهی کرد و ما به کسی اجازه نمی‌دهیم مانعی ایجاد کند. پاکستان کشوری مستقل است و ما همان طور که به استقلال دیگر کشورها احترام می‌گذاریم، انتظار داریم که دیگران نیز به استقلال پاکستان احترام بگذارند.

واشنگتن در پی سفر اخیر "سید ابراهیم رئیسی" رییس جمهور ایران به پاکستان که امضای توافق‌ها و تفاهم‌نامه‌های همکاری دوجانبه در حوزه‌های متعدد از دستاوردهای آن بود، درباره خطر اعمال تحریم‌ها به کسانی که با ایران به تجات می‌کنند، هشدار داد.

اسحاق دار در این باره گفت که پاکستان، نتیجتا تصمیم‌گیری خواهد کرد.

به گفته وزیر امور خارجه پاکستان، سفر رئیسی به این کشور "بسیار ثمربخش" بود.
او همچنین گفت که "محمد بن سلمان" ولیعهد عربستان سعودی قرار است به زودی، به پاکستان سفر کند و دولت در ماه جاری از تاریخ آن مطلع خواهد شد.

اسحاق دار در ادامه گفت که در نشست اخیر سازمان همکاری اسلامی خواستار آتش‌بس فوری و باز کردن کریدوری بشردوستانه در غزه و اجرای راهکار "۲ دولتی" با مرزهای ۱۹۶۷ برای حل‌وفصل مسئله فلسطین شده است.

کد خبر 850413 منبع: ایسنا برچسب‌ها ایران و پاکستان خبر ویژه ایالات متحده آمریکا

دیگر خبرها

  • چرا تعداد خانه‌های خالی در ژاپن رو به افزایش است
  • «نه» پاکستان به امرو نهی آمریکا درباره ایران
  • استاندار: طرح تامین آب اضطراری سیستان و بلوچستان یک طرح الگو برای کشور
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • منتظر فیلم برنده بهترین جلوه‌های ویژه اسکار باشید
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • تنها بازمانده دوران باستانی زمین/ عکس
  • تعیین معین برای ۱۷ استان سیل زده | بازگشایی ایمن راه‌ های روستایی و عشایری 
  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند